- Vi er stolte over å bli sertifisert for tredje året på rad, med resultater på høyde med de beste bedriftene i Norge. På den måten er vi med på å definere hva som anses som et godt arbeidsmiljø i norsk IT-bransje. Personlig er jeg takknemlig over å få være en del av en tillitsbasert kultur hvor fellesskap med kollegaer og stolthet i arbeidet settet høyt. Dette kommer ikke tilfeldig. Det krever en bevissthet fra selskapet, og et ønske om å bidra fra hver enkelt, sier vår daglige leder Anders Hakueli.

For å bli Great Place To Work-sertifisert har de ansatte gjennomført en årlig og omfattende medarbeiderundersøkelse, som vurderes av en uavhengig tredepart. Alle tilbakemeldingene er anonyme og det kreves at minimum 75% er fornøyde.

 

Hjemmekontor ingen hindring

Til vanlig arbeider vi i et åpent kontorlandskap og hvor det er rom for å ta en kaffekopp og slå av en prat. Men etter COVID-19 utbruddet og anbefalt bruk av hjemmekontor har vi måttet tenke kreativt for å holde på det gode arbeidsmiljøet.

- Ved hjelp av chat og videosamtaler holder vi derfor den hverdaglige praten i gang. Vi treffes blant annet til morgenkaffe hver dag, og har satt av egen tid til digitale sammenkomster, kompetanseheving eller faglig diskusjon, sier utvikler Elise Kristiansen.

- Vi har egentlig ikke vært særlig preget av koronasituasjonen annet enn at vi har hatt påbudt hjemmekontor når smittefaren har vært på det høyeste. Før virusutbruddet hadde vi også mulighet til å jobbe hjemmefra ved behov, så dette er de aller fleste av oss kjent med fra før av. Men nå gleder jeg meg til vi alle kan samles på kontoret igjen, sier interaksjonsdesigner Caroline Likjerr.

 

 

Nettmøte i Aplia

 

Vi vil ha flere kollegaer

Aplia består i dag av 18 ansatte som arbeider med blant annet utvikling, interaksjonsdesign og prosjektledelse. Vi har mye å gjøre på jobb og mange spennende prosjekter i gang.

- Å bli sertifisert med sterke resultater er vi veldig godt fornøyd med, det at vi gjør det samtidig som vi har hatt sterk vekst hvor vi har doblet omsetningen og antall ansatte er vi veldig stolte av. Det arbeides med svært spennende prosjekter og vi har ambisjoner om videre vekst i 2021. Vi er alltid på jakt etter de dyktigste folka, som kan sakene sine og kan bidra til å bygge kulturen vår videre, sier Haukeli.

Kunne du tenke deg å jobbe i Aplia?

Gå til karriere-siden vår og send inn en søknad!