Karriere i Aplia

Aplia AS er et teknologiselskap som fokuserer på mobil-, webapplikasjoner og integrasjoner med utgangspunkt i open-source-løsninger.

livet i aplia

Hverdagen i Aplia

Som medarbeider i Aplia vil du bli involvert i både større og mindre prosjekter. Du vil få stor påvirkning på sluttresultatet vi leverer! Og du vil jobbe tett med dine kolleger om å skape gode digitale løsninger som vil endre hverdagen for våre kunder. Du vil også inneha mye selvstendig ansvar i arbeidsutførelsen. Våre kunder spenner fra små lokale bedrifter til store private og offentlige aktører.

aplia ansatte

Hva kan vi tilby?

I Aplia er vi opptatt av at folk skal ha det bra. Vi jobber derfor aktivt med å skape en god arbeidsplass - og hverdag, både for våre ansatte, og for våre kunder. Det er derfor viktig at du kjenner deg igjen i våre interne verdier: Trygg, Kvalitet, Pragmatisk, Kompetanse og Vaffel

Hvem er vi?

Aplia har bistått kunder med digitalisering siden 2008. Vi er for tiden inne i en periode med solid vekst. Vi er mer enn 30 topp motiverte og dyktige medarbeidere fordelt på vårt hovedkontor i Skien og avdelingskontor i Bergen. Vi er organisert i tverrfaglige team, bestående av prosjektleder, interaksjonsdesigner, utviklere og devops/cloud/driftspersonell. Sammen sørger vi for komplette og gode leveranser til kundene våre.

En av Norges beste arbeidsplasser

Aplia er Great Place to WorkⓇ sertifisert for 4.år på rad, og ble i 2022 rangert på 7.plass i kategorien 20-50 ansatte. I Aplia er vi overbevist om at godt arbeidsmiljø også gir god kvalitet i leveransene og fornøyde, langsiktige kunder.

Les mer hos Great Place To Work®

Åpen søknad

Vi har for øyeblikket ingen ledige stillinger, men dette endrer seg fort og vi er alltid åpen fra å høre fra dyktige folk. Du kan være en erfaren utvikler, spesialist på en spesifikk teknologi, være en nyskapende og kreativ person som ikke er redd for å teste ut nye ideer, være ha en lidenskap for markedsføring, SEO, data og innsikt i sosiale medier, eller ha en forkjærlighet for å klekke ut og utvikle effektive digitale strategier, løsninger og konsepter. Vi er alltid interessert i å ansette de beste folkene, så det er bare å sende en åpen søknad dersom vi ikke utlyser spesifikke stillinger!

Har du kompetanse og erfaring som vi ikke har nevnt her, men som du ser passer inn hos oss?

Da oppfordrer vi deg sterkt til å sende en åpen søknad.

Søknad og CV sender du til oss via skjemaet under.

aplia great place to work

Har du spørsmål eller bare vil slå av en prat om arbeidshverdagen i Aplia eller en av våre ledige stillinger? Legg igjen kontaktinfo så hører du fra oss innen kort tid.

Ledig stilling-kontakt