Kompetanse

Forskjellige utfordringer krever forskjellige løsninger. Behovet for gode IT-løsninger og systemer gir et økende behov for dyktige mennesker som kan bygge dem.

Aplia fokuserer på å kombinere det beste fra forretnings- og markedsforståelse og teknologimuligheter for å skape verdi for våre kunder.

IT-konsulent og fullstackutvikler Ruben Bratsberg jobber foran en PC-skjerm

Hva vi jobber med

Aplia er en allsidig og helhetlig leverandør innen alle aspekter rundt nettsider, applikasjoner. systemutvikling, systemadministrasjon og drift og forvaltning. Gjennom å kombinere kompetanse i tverrfaglige grupper kan vi levere komplette, skalerbare og effektive IT-tjenester som er med på å bygge våre kunders identitet i digitale kanaler.

Sterke faglige personligheter, som også er gode på tverrfaglige prosesser, er noe vi verdsetter i Aplia.

Aplia utvikler digitale strategier, konsepter og løsninger som øker kundens gjennomslagskraft i markedet og som konverterer brukere til kunder. Vi skaper gode brukeropplevelser gjennom moderne og brukervennlig design. I tillegg har vi kompetanse på personvern, sikkerhet og IT-standarder.

Teknologi, rammeverk, metodikk og verktøy

Aplia har kompetanse på mange moderne utviklingsplattformer. På PHP har vi lang erfaring med systemer som Wordpress og eZ Publish/Platform, samt rammeverkene Symfony og Laravel.

Vi har også levert en rekke webapplikasjoner utviklet i på Python, Django-rammeverk og Ext JS. I tillegg har vi kompetanse på moderne webteknologier som HTML5/CSS3 og mange av de populære javascript rammeverkene, så vel som frontend rammeverk som React og Vue.js for å nevne noen.

Ole og Ruben i Aplia jobber

Vårt team

I Aplia er det menneskene i teamet vårt som er vår unike styrke. Vi er over 20 topp motiverte og dyktige medarbeidere fordelt på vårt hovedkontor i Skien og avdelingskontor i Bergen. Vi er organisert i tverrfaglige team, bestående av prosjektleder, interaksjonsdesigner, utviklere og devops/cloud/driftspersonell. Sammen sørger de for komplette og gode leveranser til kundene.

Vi har troen på å kontinuerlig utvikling og kompetanseheving. Kombinasjonen av erfarne konsulenter på senior nivå, og motiverte junior konsulenter som har et godt øye for nyskapende og moderne teknologi tror vi er nøkkelen til å utvikle gode, brukervennlige og smarte IT-løsninger.

Eksempel på spesialkompetanse vi tilbyr:

 • Prosjektledere
 • Strategi
 • Tjenestedesign
 • UX Designer
 • UI Designer
 • Analyse og innsikt
 • Fullstackutviklere
 • Backend-utviklere
 • Frontend-utviklere
 • Løsningsarkitekt
 • DevOps og skytjenester
 • Rådgivning og forretningsutvikling
 • Drift og IT-sikkerhet

Automatisering og integrasjoner

Aplia har erfaring fra en rekke integrasjonsløsninger. Vi har integrert mot betalingsløsninger (bl.a. Vipps, Netaxept og Stripe), SSO (single sign on) via Bank ID, FEIDE, AD, Facebook, Google m.fl. Vi har ansatte med lang fartstid fra ERP-bransjen og vi har siden 2010 hatt et tett samarbeid med ECIT Capstone i Oslo om integrasjon av Visma mot nettsidene til en rekke medlemsorganisasjoner og fagforeninger.

I utdanningsbransjen har vi laget integrasjoner mot mange av de vanlige fagsystemene som brukes av høyskoler/universitet.

Vi har også laget integrasjoner mot PIM-systemer (product information managmenet), CRM-systemer, nyhetsbrev-systemer, kart fra Kartverket m.fl., IoT-enheter og diverse datakilder for visning av info på web, generering av rapporter osv.

Utvikling av applikasjoner, portaler og web med integrasjoner mot tredjepartssystemer er et av våre spesialfelt.

Noen av våre prosjekter

Har du et spennende prosjekt på gang som du trenger hjelp med, eller har du allerede en løsning hos som du ønsker hjelp med? Kontakt oss for en hyggelig prat, eller fyll ut kontaktskjema så hjelper vi deg.

Christian

Christian Hjellestad

Salgs- og markedsleder

christian.hjellestad@aplia.no 406 44 407

Kontakt