Bergen

Hos Aplia i Bergen finner du en utrolig dyktig gjeng med IT-konsulenter. Bergenskontoret ble åpnet så sent som våren 2022, og vil være en avdeling i vekst i mange år fremover i tid.

Her har vi backend utviklere, så vel som frontend og fullstack-utviklere med lang erfaring og spesialkompetanse innen prosjektledelse, løsningsarkitektur, apputvikling og sikkerhet.

Kompetanse

Aplia utvikler digitale strategier, konsepter og løsninger som øker kundens gjennomslagskraft i markedet og som konverterer brukere til kunder. Vi skaper gode brukeropplevelser gjennom moderne og brukervennlig design. I tillegg har vi kompetanse på personvern, sikkerhet og IT-standarder.

Aplia har kompetanse på mange moderne utviklingsplattformer.

På PHP har vi lang erfaring med systemer som Wordpress og eZ Publish/Platform, samt rammeverkene Symfony og Laravel. Vi har også levert en rekke webapplikasjoner utviklet i på Python, Django-rammeverk og Ext JS.

I tillegg har vi kompetanse på moderne webteknologier som HTML5/CSS3 og mange av de populære javascript rammeverkene, så vel som frontend rammeverk som Next.js, React og Vue.js for å nevne noen.

Vaffeldag på kontoret til Aplia i Bergen

Tjenester og kompetanseområder våre medarbeidere i Skien tilbyr er:

  • Tjenesteutvikling og strategi
  • Utvikling av web- og mobilapplikasjoner
  • Prosjektledelse
  • Løsningsarkitekt
  • Analyse og innsikt
  • Backend utviklere
  • Frontend utviklere
  • Driftstjenester og IT-sikkerhet
  • DevOps og skytjenester hos ledende leverandører som bl.a. Microsoft Azure, Amazon AWS og Google Cloud.

Aplia har erfaring fra en rekke integrasjonsløsninger. Vi har integrert mot betalingsløsninger (bl.a. Vipps, Netaxept og Stripe), SSO (single sign on) via Bank ID, FEIDE, AD, Facebook, Google m.fl. Vi har ansatte med lang fartstid fra ERP-bransjen og vi har siden 2010 hatt et tett samarbeid med ECIT Capstone i Oslo om integrasjon av Visma mot nettsidene til en rekke medlemsorganisasjoner og fagforeninger. I utdanningsbransjen har vi laget integrasjoner mot mange av de vanlige fagsystemene som brukes av høyskoler/universitet.

Vi har også laget integrasjoner mot PIM-systemer (product information managmenet), CRM-systemer, nyhetsbrev-systemer, kart fra Kartverket m.fl., IoT-enheter og diverse datakilder for visning av info på web, generering av rapporter osv. Listen er ikke uttømmende, integrasjoner er et av våre spesialfelt.

Har du spørsmål? Kom gjerne innom og ta en kopp kaffe med oss på Minde eller kontakt oss.

Christian

Christian Hjellestad

Salgs- og markedsleder

christian.hjellestad@aplia.no 406 44 407

Kontakt