Skien

Midt i Skien sentrum finner du hovedkontoret til Aplia, i moderne flotte lokaler i Centrumsgården. Her jobber størsteparten av Aplias dyktige og erfarne medarbeidere.

Våre medarbeidere i Skien jobber med utvikling, forvaltning og drift for noen av våre største kunder, blant annet innen utdanning, transport, kraft og offentlig sektor.

Kompetanse

Aplia er en allsidig og helhetlig leverandør innen alle aspekter rundt nettsider, applikasjoner. systemutvikling, systemadministrasjon og drift og forvaltning.

Gjennom å kombinere kompetanse i tverrfaglige grupper kan vi levere komplette, skalerbare og effektive IT-tjenester som er med på å bygge våre kunders identitet i digitale kanaler. Sterke faglige personligheter, som også er gode på tverrfaglige prosesser, er noe vi verdsetter i Aplia.

Aplia utvikler digitale strategier, konsepter og løsninger som øker kundens gjennomslagskraft i markedet og som konverterer brukere til kunder. Vi skaper gode brukeropplevelser gjennom moderne og brukervennlig design. I tillegg har vi kompetanse på personvern, sikkerhet og IT-standarder.

Frontend utvikler Elise Kristiansen sitter foran PC-skjerm og jobber med koding.

Tjenester og kompetanseområder våre medarbeidere i Skien tilbyr er:

  • Rådgivning og behovsanalyse
  • Systemarkitektur
  • Prosjektledelse
  • UX og UI design
  • Support, brukerstøtte og kurs
  • Implementering av skytjenester / SAAS
  • Integrasjoner og utvidelser av systemer
  • Utvikling av programvare, webapplikasjoner, mobilapper, API / webservices etc.
  • Arkitektur, oppsett og driftsovervåking av skytjenester hos ledende leverandører som bl.a. Microsoft Azure, Amazon AWS og Google Cloud.

Aplia har erfaring fra en rekke integrasjonsløsninger. Vi har integrert mot betalingsløsninger (bl.a. Vipps, Netaxept og Stripe), SSO (single sign on) via Bank ID, FEIDE, AD, Facebook, Google m.fl. Vi har ansatte med lang fartstid fra ERP-bransjen og vi har siden 2010 hatt et tett samarbeid med ECIT Capstone i Oslo om integrasjon av Visma mot nettsidene til en rekke medlemsorganisasjoner og fagforeninger. I utdanningsbransjen har vi laget integrasjoner mot mange av de vanlige fagsystemene som brukes av høyskoler/universitet.

Vi har også laget integrasjoner mot PIM-systemer (product information managmenet), CRM-systemer, nyhetsbrev-systemer, kart fra Kartverket m.fl., IoT-enheter og diverse datakilder for visning av info på web, generering av rapporter osv. Listen er ikke uttømmende, integrasjoner er et av våre spesialfelt.

Har du spørsmål? Kom gjerne innom og ta en kopp kaffe med oss i Torggaten eller kontakt oss.

benjamin

Benjamin Selmer

Daglig leder

bs@aplia.no 450 27 590

Kontakt