Ville du gått på date med nettsiden din?

Hvordan ville det forholdet egentlig fungert om du gjorde det?

Lukk øynene. Se for deg at nettsiden din snakket til deg. Tenk litt på hva slags stemme den har - er den dyp og mørk, formell og kald, skrikende og høylytt, eller lun og varm? Forestill deg at nettsiden din sa: Vil du gå på date med meg? Hadde forholdet fungert, tror du?

Inspirasjon på Webdagene

Dette scenariet ble fremstilt av Erik Modig, forsker ved Stockholm School of Economics, under Webdagene i Oslo i slutten av oktober.  Webdagene er en årlig konferanse hvor webbransjen kommer for å lære av hverandre. Den samler nesten 1000 personer, som alle kommer med det samme formål: hvordan bli enda dyktigere til å designe bedre og mer brukervennlige digitale løsninger.

Forstå folk

Erik Modig er en av mange som er opptatt av å finne ut hva som er effektiv kommunikasjon i en digital hverdag. Modig poengterer at man først og fremst må forstå folk for å kommunisere effektivt. For selv om kommunikasjonsformene endrer seg, så har ikke hjernen vår endret seg stort. Vi drives av følelser og emosjonelle reaksjoner. Budskap som både vekker gjenkjenning, er relevante, underholdende og aktuelle er ofte effektive. Innsikt  i brukeren er altså hva vi trenger for å kommunisere i en digital hverdag. Og Erik Modigs modell for effektiv kommunikasjon. 

Webutviklerens dårlige samvittighet

Vi i Aplia blir alltid litt svette og flakker lett med blikket når vi snakker om våre egne nettsider. Det er ikke det vi prioriterer høyest i en hverdag hvor vi jobber med mange kundeprosjekter og utvikler nye tjenester.

Men nå er vi i gang, eller faktisk, nesten ferdig med nytt design og nytt innhold. Da håper vi dere vil gå på date med oss igjen og igjen.

Og skulle ikke nettsidene våre være relevante, underholdene eller aktuelle for deg, så håper vi å høre fra deg.

For innsiktens skyld :)

Aplia leverer fleksible løsninger innen:

  • Publiseringsverktøy
  • Webapplikasjoner
  • Mobiltilpasset design
  • Nettsider for reiselivsnæringen
  • Datafangst og integrasjoner
  • Drift og vedlikehold

Spørsmål? Ta kontakt

Generell kontaktinfo

Besøksadresse: Aplia AS, Uniongata 18, 3732 Skien

Postadresse: Aplia AS, Postboks 1035, 3704 Skien

Telefon: (+47) 928 47 444

Epost: info@aplia.no

Tips for effektiv brukerstøtte

  1. Ta alltid med URL til nettsiden du ønsker hjelp med. (Gå til undersiden som har et problem og kopier adressen til denne)
  2. Skriv en kort beskrivelse av problemet. 

Brukerstøtte vil være et fint sted å henvende seg dersom du har problemer med nettsiden eller bare ønsker hjelp eller veiledning. 

Kontaktskjema

Følg Aplia på Facebook

Få Aplias Nyhetsbrev

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.