Hel ved på nett

Kunde

Bergene Holm

Leveranse

Flerspråklig og skreddersydd webportal med integrasjoner med produktdatabasen PIM Core. 

Siden 1946 har Bergene Holm produsert og levert trelast til det norske folk. Produktene selges ikke direkte til sluttkundene, men via forhandlere som ulike byggvarehandlere. Ved utarbeidelse av de nye nettsidene var det viktig å inspirere kundene til å velge Bergene Holm sine produkter. De ønsket også å fremme informasjon til sine leverandører. 

Målsetting

Bergene Holm søkte en leverandør som ønsket et langsiktig partnerskap og samtidig kunne tilpasse seg deres hektiske og sesongbetonte virksomhet. De ønsket å bruke egne ansatte i kommunikasjonsavdelingen. Dette for å kvalitetssike at løsningen er i tråd med den overordnede produkt- og organisasjonsstrukturen, og at kommunikasjonsstrategiene deres er ivaretatt. 

All grafisk design ble levert av Bergene Holms interne grafiske designer. Dette sikret at profilen er gjennomgående for hele firmaets portefølje (fra brosjyrer til web).

Dette gjorde vi

Kjerneteamet hadde et tett samarbeid med kunden over tid og justerte innsatsen etter deres hverdag. I arbeidsmøter hadde vi  gode diskusjoner om tekniske muligheter og designvalg, brukervennlighet og mobiltilpasninger, og fant løsninger på deres ønsker og behov. 

Bergene Holm har mye innhold på nettsiden, og hadde behov for en oversiktlig navigasjon. Løsningen ble å lage en spesiallaget megameny for å gi bedre oversikt over alt innhold.

I tillegg til publiseringsløsningen ble det laget en integrasjon mot PIM core (Product Information Management-system). Det betyr at man har samlet all informasjon om sitt vareutvalg i et tilrettelagt produktsystem, og har egne visningsmaler på nettsiden. Når man oppdaterer produktinformasjon i PiM Core endrer det seg automatisk på nettsiden etter noen minutter. 

  • Behovskartlegging for å identifisere antall innholdsmaler de faktisk hadde behov for
  • Fleksible artikkel- og bildemaler
  • Integrasjon med eksternt produktsystem
  • Megameny for å komme raskt ned i strukturen
  • Tilrettelegging for flere språk
  • Mulighet for å ha flere nettsider i den samme publiseringsløsning
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.