Skien Fritidspark - opplevelsen starter på nett

Kunde

Skien Fritidspark

Leveranse

Publiseringsløsning, rådgivning, bookingløsninger, kjøp av årskort og kursbestilling. 

Vi er stolte av Skien Fritidspark her i Grenland. I Aplia er vi ekstra stolte av et mangeårig partnerskap for å utarbeide deres nettløsning. 

www.skienfritidspark.no er en av de første nettsidene Aplia utviklet tilbake i 2008. Siden da har publiseringsløsningen blitt oppdatert og fått ny funksjonalitet i flere omganger.

Målsetning

I 2017 ønsket Skien Fritidspark et mer moderne design og økt konvertering på sine nettsider. For dette ble det laget nye inngangsporter til de viktigste aktivitetene som bading, skøyter eller klatring med tydelige snarveier til "Kjøp årskort" eller "Bestill badebursdag". Nye, lekne ikoner ble utarbeidet av et lokalt reklamebyrå. 

Brukerne ønsker gjerne å få raske svar på det de besøker nettsiden for å finne ut. Gjennom å analysere besøksstatistikk fra Google Analytics, visste vi at noe av den viktigste informasjonen var åpningstider og hva som skjer i parken. Her utarbeidet vi tydelige visninger for aktiviteter og åpningstider og prioriteterte mye av plassen på forsiden til dette. Annet innhold ble lagt lenger ned, eller fjernet fra forsiden. 

Nye bilder, ny typografi og bedre struktur har nettsidene også fått. Dette for å reflektere at Skien Fritidspark er stappfull av familievennlige aktiviteter året rundt. 

Dette gjorde vi

Oppgradering av eZ-installasjon over flere versjoner. eZ Publish er under hyppig utvikling, og det har kommet en rekke forbedringer de siste årene. Hovedargumentet for å oppgradere publiseringsløsningen heller enn å bygge nytt, er videreføring av innholdet man gjerne har lagt mye arbeid i. Samtidig sørger nyeste versjon av programvare for den beste sikkerheten på nettsidene. Det er spesielt viktig ettersom Skien Fritidspark sin nettløsning også er en kjøpskanal. 

  • Rådgiving
  • Tilpasninger av design etter profil
  • Utarbeide bookingløsninger hvor man kan booke egne opplevelser i klartrepark, curlinghallen etc. 
  • Integrasjon mot Netaxept for betaling av kurs og aktiviteter
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern