Til hovedinnhold
Bildet viser logone til Aplia og logoen til Klarna ved siden av hverandre. Under er teksten "Aplia er nå Klarna-pratner. Integrer Klarnas betalingsløsninger på en enkel og effektiv måte. Ved siden av teksten er det en hånd som holder en mobil med brukergrensesnittet til Klarna.

Aplia + Klarna = Sant

Aplia har inngått et partnerskap med Klarna for å kunne utvikle integrasjon av Klarna sine betalingsløsninger og følger alle “best practice”-prinsipper på en sømløs, sikker og brukervennlig måte.

Klarna er en av Europas største betalingsleverandører, og har på kort tid blitt en viktig aktør med hensyn til betalingsløsninger ovenfor privatmarkedet (B2C) og de siste årene også bedriftsmarkedet (B2B). Aplia har inngått et partnerskap med Klarna for å kunne utvikle integrasjon av Klarna sine betalingsløsninger og følger alle “best practice”-prinsipper på en sømløs, sikker og brukervennlig måte.

Aplia har lang erfaring med utvikling av nettbutikker, mobilapper og en rekke andre løsninger. Vi er derfor stolte av å inngå offisielt partnerskap med Klarna. For våre kunder betyr det at uavhengig av om det er behov for å integrere Klarna sine løsninger ved å benytte seg av en av deres integrasjoner, eller om det er behov for å skreddersy en løsning, kan Aplia utvikle integrasjoner som gir sluttkunden en god og brukervennlig kjøpsprosess.

Gjennom Klarna Konto og Klarna Faktura gis kunden en mulighet til å handle og få varene levert før de må betales. Kjøp kan også finansieres gjennom Klarna med nedbetaling av faktura i rater. Klarna Checkout gjør utsjekk lett og smidig.

Klarna har allerede integrasjoner som er tilpasset flere plattformer, deriblant WooCommerce, Shopify, Wix, Drupal og Magento for å nevne noen. Men ofte er disse standard løsninger som ikke nødvendigvis passer for alt og alle. Spesielt med tanke på omnikanal. Aplia har spesialisert seg på utvikling av mer komplekse løsninger og skreddersyr løsninger for våre kunder etter behov. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for Aplias kunder å enkelt implementere Klarnas betalingsløsninger.

klarna på mobil

Klarna er en sterk merkevare, spesielt i det nordiske e-handelsmarkedet. Dette betyr at du kan regne med å konvertere flere besøkende i nettbutikken din til kunder sammenlignet med tilsvarende alternativer. Det finnes gode statestikker og undersøkelser som viser at de som tilbyr kundene sine Klarna, ofte i kombinasjon med Vipps, øker sin omsetning og antall kunder som fullfører kjøpet er høyere sammenlignet med andre tilsvarende løsninger.

klarna partner

Klarna har et stort fokus på brukervennlighet og enkelhet, og dette er verdier som stemmer godt overens med Aplias filosofi. Med Klarnas betalingsløsninger vil Aplia kunne tilby sine kunder en rask og enkel betalingsprosess, samtidig som de opprettholder et høyt sikkerhetsnivå.

Partnerskapet med Klarna er en del av Aplias strategi om å tilby sine kunder de beste og mest innovative løsningene på markedet. Aplia har alltid hatt som mål å være i forkant av utviklingen, og dette partnerskapet er et steg i riktig retning. Med dette partnerskapet vil Aplia kunne tilby sine kunder en komplett løsning for e-handel, og vil gjøre det mulig for dem å tilby en rask og enkel betalingsprosess.

Vi gleder oss til å se hva fremtiden har å bringe for dette spennende partnerskapet mellom Aplia og Klarna.