Vi er ikke bare kollegaer, vi er Aplianere

Vi er heldig som kan si at i Aplia jobber noen av landets beste utviklere, designere, løsningsarkitekter, prosjektledere og IT-konsulenter - en gjeng utrolig flinke folk med lang erfaring og høy kompetanse. Men vi er også stolt av å ha kanskje Norges triveligste arbeidsplass, og det er nettopp folkene i Aplia som er nøkkelen for å trives på jobb.

Glade ansatte i Aplia.- Aplianere

Unike digitale spesialister

I Aplia jobber en haug av dyktige og erfarne IT-konsulenter med unik kompetanse innen utvikling, programmering, UX-design, tjenestedesign, prosjektledelse og løsningsarkitektur for å nevne noe.

Vårt team har bred og tverrfaglig kompetanse innen en rekke områder og er fordelt på prosjektledere, fullstackutviklere, backend-utviklere, frontend-utviklere og medarbeidere innen drift og IT-sikkerhet. Vi er opptatt av å være pragmatisk, nyskapende, modige og agile.

Fordelt på kontorene i Skien og Bergen jobber en gjeng fantastiske hyggelige og dyktige IT-konsulenter med kjernekompetanse innen systemutvikling, arkitektur, utvikling og drift av skyløsninger. I tillegg har vi forskjellige fagområder og spesialkompetanse fordelt på de ulike avdelingene.

Har du et spennende prosjekt på gang som du trenger hjelp med? Ta kontakt med Christian en hyggelig prat, eller fyll ut kontaktskjema så hjelper vi deg.

Christian

Christian Hjellestad

Salgs- og markedsleder

christian.hjellestad@aplia.no 406 44 407

Kontakt