Til hovedinnhold

Personvernserklæring

Bilde av ett skilt med privacy please skrevet på

Informasjonskapsler (cookies) og statistikk

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.

Vi bruker en personvernvennlig statistikkløsning. Denne statistikken gjør at vi kan forbedre informasjonen på nettsiden. Statistikken inneholder forskjellige variabler, slik som hvor mange som har besøkt de ulike sidene og når. Det lagres også informasjon om hvilke typer device/innretning som er mest brukt. All statistikken er anonym og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.

Innhenting av informasjon

Vi samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  1. Kontaktskjema
  2. Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
  3. Ved kjøp av produkter eller tjenester på en nettside
  4. Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
  5. Når man laster ned dokumenter som e-bøker eller annet
  6. Ved påmelding til å motta nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes:

  1. Å gi brukeren tilgang til våre produkter og tjenester
  2. Å sende sende relevant informasjon til brukeren
  3. Å kunne ta kontakt for å tilby produkter eller tjenester

Hvordan slette informasjonskapsler

Normalt sett er de fleste nettlesere stilt inn til å godta informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette disse ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet.