Til hovedinnhold

Tjenester

Aplia er en allsidig og helhetlig leverandør innen alle aspekter rundt nettsider, applikasjoner, systemutvikling, systemadministrasjon, drift og forvaltning. Gjennom å kombinere kompetanse i tverrfaglige grupper kan vi levere komplette, skalerbare og effektive IT-tjenester som er med på å bygge våre kunders identitet i digitale kanaler.

T

Våre tjenester

illustrasjon

Netthandel

Vi skreddersyr netthandelsløsninger for å løse dine utfordringer og støtte vekst. Med fokus på sikkerhet og personlig støtte, hjelper vi deg med å realisere din visjon.

Åpne side
t

Strategi/Rådgivning

I en verden som konstant utvikler seg, er det avgjørende for bedrifter å omfavne digital transformasjon for å overleve og trives. Vårt mål er å hjelpe din virksomhet med å trives i den digitale tidsalderen.

Åpne side
Person med mobil

Mobilapp

Ønsker du å ta din virksomhet til neste nivå? Da er Aplia ditt ideelle valg når det kommer til mobilapplikasjonsutvikling. Med vår ekspertise innen teknologi og digitalisering kan vi hjelpe deg med å realisere dine app-drømmer.

Åpne side
Person på datamaskin

Nettsider

Din nettside er hjertet av din digitale tilstedeværelse, og hos Aplia forstår vi kraften den innehar. Den gir potensielle kunder et førsteinntrykk av din virksomhet, og det er her din troverdighet begynner å ta form.

Åpne side
Person med en mobil i hånden

Webapper

Har du en plan om å digitalisere din virksomhet eller forbedre det du allerede har? Med våre skreddersydde webapplikasjoner hjelper Aplia deg med å nå dine mål.

Åpne side
Aplia logo med bakgrunn

Lei en CTO

Med over et tiår med dedikert ekspertise innen digitalisering, er vi din pålitelige kilde for innovative teknologiske løsninger. Nå kan du ta skrittet videre og akselerere din virksomhets digitale transformasjon ved å leie en Chief Technology Officer (CTO) fra Aplia.

Åpne side
t

PowerBI

Vi viser deg hva PowerBI er, og hvordan vi kan hjelpe din bedrift å optimalisere innsikten fra dataene dine. Bli med oss på reisen til datadrevet suksess med Aplia!

Åpne side
Bilde produsert fra Dall-E om AI-roboter

Kunstig intelligens

Kunstig intelligens (KI) representerer en gren av informatikk som fokuserer på utviklingen av dataprogrammer som kan utføre oppgaver som normalt krever menneskelig intelligens. Dette området har opplevd betydelig fremgang de siste årene, og KI-teknologier blir stadig mer integrert i ulike aspekter av våre liv.

(PS. Hele den siden du er på er generert av kunstig intelligens, til og med bildet!)

Åpne side

DevOps og skytjenester

Moderne løsninger fra anerkjente tjenesteleverandører som Microsoft, Google og Amazon, for optimale drift- og utviklingsprosesser.

Web- og mobilapplikasjoner

En moderne applikasjon er plattform-uavhengig og har et intuitivt og responsivt brukergrensesnitt.

Integrasjoner

Skap en helhetlig brukeropplevelse ved å integrere flere systemer som hjelper kundene dine på best mulig måte.

Rådgivning og prosjektledelse

Vi tar ansvar for hele prosessen og utarbeider detaljerte fremdriftsplaner og budsjetter for å oppnå dine mål.

Behovsanalyse, systemarkitektur og tjenestedesign

Strategisk oppbygning av innhold og design som skaper de beste brukeropplevelsene.

Webutvikling

Vi har lang erfaring med utvikling, design og implementering av webløsninger og er organisert i tverrfaglige team bestående av prosjektleder, interaksjonsdesignere, utviklere og DevOps/cloud/driftspersonell.