Til hovedinnhold

Norges triveligste arbeidsplass!

Aplia AS har bistått kunder med digitalisering siden 2008. Vi er over 20 topp motiverte og dyktige medarbeidere fordelt på vårt hovedkontor i Skien og avdelingskontor i Bergen.

Vi er organisert i tverrfaglige team, bestående av prosjektleder, interaksjonsdesigner, utviklere og DevOps/cloud/driftspersonell. Sammen sørger de for komplette og gode leveranser til kundene.

Grafisk illustrasjon av en ansatt
Bilder av glade ansatte i Aplia

Hverdagen i Aplia

Som ansatt hos Aplia vil du jobbe med prosjekter av ulik størrelse, hvor du har betydelig innvirkning på sluttresultatet. Du vil samarbeide nært med kollegene for å utvikle digitale løsninger som forbedrer kundenes hverdag. Du vil også ha ansvar for selvstendig utførelse av oppgaver. Våre kunder varierer fra små lokale bedrifter til store private og offentlige aktører.

I Aplia er vi opptatt av at folk skal ha det bra. Vi jobber derfor aktivt med å skape en god arbeidsplass - og hverdag, både for våre ansatte, og for våre kunder.

Våre verdier

Her hos Aplia verdsetter vi ikke bare teknologi, men også mennesker og relasjoner. Vi brenner for å skape en kultur som går utover bare arbeid. Kollegaer og ledere deler noe spesielt, de bryr seg om hverandre, og tar seg tid til å bygge relasjoner som går utover prosjekter og deadlines.

Aplias verdier er Trygg, Pragmatisk, Kompetanse, Kvalitet og Vaffel. Våre verdier er ikke enkeltstående ord, de er hjertet av Aplia, og ble utarbeidet av Aplias egne ansatte.

Grafisk illustrasjon

1. Trygg

I Aplia kommer verdien Trygg først. For å prestere godt og utvikle seg videre er det grunnleggende å føle seg trygg på egne ferdigheter, med sine kolleger, og å gi kundene trygghet i prosjekter og leveranser. Først da kan vi fokusere på de andre verdiene.

2. Pragmatisk

I Aplia følger vi ikke alltid normer og etablerte sannheter. Om det er Agile metoder som Scrum eller tekniske løsninger, så bryter vi med rammene hvis vi mener det er til det beste i den situasjonen vi er i.

3. Kompetanse

Det er viktig for oss å kunne levere den kompetansen som etterspørres i markedet. Det er ikke nødvendigvis de som kan alt fra før, har komplette cv’er og alle sertifikatene på plass, men de som har evnene til å lære nye ting, og ikke minst lære videre. På denne måten spres og deles kompetanse internt i teamene og resten av organisasjonen.

4. Kvalitet

I Aplia er vi kjent for å levere varige IT-løsninger av høy kvalitet. Skal vi først gjøre en jobb, så skal den gjøres skikkelig. Vi har drevet og vedlikeholdt nettsteder og tjenester i 15 år, og våre kunder får ekstra verdi fra våre pålitelige leveranser. Vi prioriterer kvalitet gjennom rutinemessig testing og en kultur av ansvarlighet, så du kan være trygg på at vi alltid leverer det beste.

5. Vaffel

Sist, men viktigst, er "Vaffel" - selve symbolet på vårt DNA. Selv om vi er et konsulent- og teknologiselskap har vi mye tilfelles med en vaffel. Vi er vi litt sprø i kantene, og myke og varme på innsiden. Vi er strukturerte som rutene, jobber gjerne i team på fire til seks, og skulle det være behov for flere så kan de stables sammen til en hel vaffelkake. Det er jo egentlig ikke det å spise vafler som er det viktigste, ei heller om det er brunost, syltetøy eller bare sukker på. Det viktigste er hvem man spiser vafler med, og hvorfor.

Vaffel verdier

Åpen søknad

Vi har for øyeblikket ingen ledige stillinger, men dette endrer seg fort og vi er alltid åpen fra å høre fra dyktige folk. Du kan være en erfaren utvikler, spesialist på en spesifikk teknologi, en nyskapende og kreativ person som ikke er redd for å teste ut nye ideer, ha en lidenskap for markedsføring, SEO, data og innsikt i sosiale medier, eller ha en forkjærlighet for å klekke ut og utvikle effektive digitale strategier, løsninger og konsepter. Vi er alltid interessert i å ansette de beste folkene, så det er bare å sende en åpen søknad dersom vi ikke utlyser spesifikke stillinger!

Har du kompetanse og erfaring som vi ikke har nevnt her, men som du ser passer inn hos oss?

Da oppfordrer vi deg sterkt til å ta kontakt med oss!