Til hovedinnhold

Aplia

Allsidig teknologipartner

Vi er din fullverdige ressurs når det kommer til alt som har med nettsider, applikasjoner, systemutvikling, systemadministrasjon og drift og forvaltning å gjøre.

Hos Aplia forstår vi at mangfold og helhet er nøkkelen til suksess. Vi er ikke bare eksperter i vårt felt; vi er mestere i å kombinere våre kunnskaper og erfaringer på tvers av disipliner. Dette gir oss muligheten til å levere helhetlige, skalerbare og effektive IT-tjenester som ikke bare styrker dine digitale kanaler, men også bygger opp din digitale identitet i markedet.

Grafisk illustrasjon
Elise jobber

Hva vi gjør

Forskjellige utfordringer krever forskjellige løsninger. Aplia fokuserer på å kombinere det beste fra forretnings- og markedsforståelse og teknologimuligheter for å skape verdi for våre kunder. Aplia utvikler digitale strategier, konsepter og løsninger som øker kundens gjennomslagskraft i markedet og som konverterer brukere til kunder. Vi skaper gode brukeropplevelser gjennom moderne og brukervennlig design. I tillegg har vi kompetanse på personvern, sikkerhet og IT-standarder.

Hvor finner du oss?

Fordelt på kontorene i Skien og Bergen jobber en gjeng fantastiske hyggelige og dyktige IT-konsulenter med kjernekompetanse innen systemutvikling, arkitektur, utvikling og drift av skyløsninger.

Centrumsgården Skien

Skien

Midt i Skien sentrum finner du hovedkontoret til Aplia, i moderne flotte lokaler i Centrumgården. Her finner du flesteparten av våre flotte og erfarne medarbeidere, og i hele 15 år har vi spilt en viktig rolle i IT-bransjen i Grenland.

I Skien jobber vi med utvikling, forvaltning og drift for noen av våre største kunder, blant annet innen utdanning, transport, kraft og offentlig sektor. Vi er også ekstremt stolt av kompetansen innen UX, frontend-rettet utvikling, DevOps, interaksjonsdesign og backend-rettet utvikling av løsninger med høy kompleksitet.

Bergen

I vakre Bergen har Aplia samlet et team av dyktige IT-konsulenter som står klare til å ta digitale utfordringer med storm. Kontoret vårt i Bergen åpnet dørene i våren 2022, og vi planlegger å være i stadig vekst i mange år fremover.

Vi har en mangfoldig gruppe utviklere som spenner fra backend-eksperter til frontend- og fullstack-utviklere, alle med betydelig erfaring. Vårt team har også spesialkompetanse innen områder som prosjektledelse, løsningsarkitektur, apputvikling og sikkerhet. Sammen jobber vi hardt for å hjelpe våre kunder med å realisere deres digitale visjoner.

Kontorene i Bergen

Kontakt

Ønsker du å komme i gang med nytt prosjekt, eller å gjøre noe med eksisterende løsning og trenger hjelp til integrasjon av Klarna i din nettbutikk eller app?

Fyll ut kontaktinfo så hjelper vi deg.

Ingrid

Ingrid Berg

Kundeansvarlig
ingrid.berg@aplia.no 45250019