Aplia - Norges triveligste arbeidsplass!

Aplia AS har bistått kunder med digitalisering siden 2008. Selskapet har en solid økonomi og er for tiden inne i en periode med solid vekst. Vi er over 20 topp motiverte og dyktige medarbeidere fordelt på vårt hovedkontor i Skien og avdelingskontor i Bergen.

Vi er organisert i tverrfaglige team, bestående av prosjektleder, interaksjonsdesigner, utviklere og DevOps/cloud/driftspersonell. Sammen sørger de for komplette og gode leveranser til kundene.

Aplia ansatte

Arbeidsmiljø og trivsel i fokus

Aplia stolt av å være sertifisert Great Place to WorkⓇ-arbeidsplass for 4.år på rad, og ble i 2022 rangert på 7.plass i kategorien 20-50 ansatte i Great Place to WorkⓇ sin årlige kåring av Norges beste arbeidsplasser. I Aplia er vi overbevist om at godt arbeidsmiljø også gir god kvalitet i leveransene og fornøyde, langsiktige kunder.

Aplia Great Place To Work

Våre verdier

Aplia har helt fra starten for 15 år siden hatt “Folk først” tankegang helt fra start. Dette har blitt værende som en grunnstein og en viktig del av Aplias DNA. I Aplia jobber vi kontinuerlig med kultur og verdier. Kollegaer og ledere bryr seg om hverandre, og skaper gode relasjoner ved at det settes av tid i hverdagene til å prate om andre ting enn kun jobb.

Aplias verdier er Trygg, Pragmatisk, Kompetanse, Kvalitet og Vaffel. Disse verdiene er utarbeidet av Aplias egne ansatte, gjennom verdiseminar, og en rekke verdi dager. Her har det vært gruppearbeid, med diskusjoner om hva verdiene betyr, og eksempler på hvordan de utøves.

Trygg

I Aplia kommer verdien Trygg først. For å prestere godt og utvikle seg videre er det grunnleggende å føle seg trygg på egne ferdigheter, føle seg trygg med sine kolleger, og gi kundene trygghet i prosjekter og leveranser. Først da kan vi fokusere på de andre verdiene.

Pragmatisk

I Aplia følger vi ikke alltid normer og etablerte sannheter. Om det er Agile metoder som Scrum eller tekniske løsninger, så bryter vi med rammene hvis vi mener det er til det beste i den situasjonen vi er i. Som eksempel jobber vi gjerne smidig, men ikke alltid helt etter læreboka i Scrum. Det kan skyldes at prosjektgruppa ikke er stor nok, eller prosjekter av ulike årsaker ikke har 100% belastning i enkelte perioder. 

Kompetanse

Som konsulent og teknologi bedrift så er kompetanse selve kjernen av tjenestene Aplia leverer. Det er derfor viktig for oss å kunne levere den kompetansen som etterspørres i markedet. For å få til det må vi rekruttere de rette folka.

Det er ikke nødvendigvis de som kan alt fra før og har komplette cv’er og alle sertifikatene på plass. Nei de rette folka er de som har evnene til å lære nye ting, og ikke minst lære videre. På denne måten spres og deles kompetanse internt i teamene og resten av organisasjonen.

Kvalitet

Aplia er kjent for å levere god kvalitet. Skal vi først gjøre en jobb, så skal den gjøres skikkelig. Varig og holdbart. Vi har levert IT-tjenester og nettsider som har vært driftet og vedlikeholdt i 15 år. Det gjør at kundene får stor verdi for løsningene som er levert.

For å ivareta kvaliteten i våre leveranser har vi selvfølgelig rutiner for kvalitetskontroll og testing før leveranse. Men kvalitet handler vel så mye om holdninger og kultur, som systemer og rutiner. Hva gjør en ansatt hvis noe blir avdekket i en test, eller lager en raskt og litt for enkel løsning i produksjon, men sannsynligheten for at det blir et problem og kunden oppdager det er liten?

I Aplia jobber vi med holdninger slik at vi alltid gjør det rette, og leverer god kvalitet hele veien gjennom.

Vaffel

Sist, men likevel aller viktigst kommer verdien Vaffel. Vaffel er blitt selve symbolet på vårt DNA. Selv om vi er et konsulent- og teknologiselskap så har vi mye tilfelles med en vafler. Vi er vi litt sprø i kantene, og myke og varme på innsiden. Vi er strukturerte som rutene, jobber gjerne i team på fire til seks akkurat som hjertene i en vaffelplate, og skulle det være behov for flere så kan de stables sammen til en hel vaffelkake. 

For oss så er vaflene først og fremst et symbol på fellesskapet vårt. Det er jo egentlig ikke det å spise vafler som er det viktigste, ei heller om det er brunost, syltetøy eller bare sukker på. Det viktigste er hvem man spiser vafler med, og hvorfor. I Aplia så er vafler et sosialt samlingspunkt, og alle vet at det er noe godt på gang når lukta av nystekte vafler sprer seg på kontoret. Da møtes vi rundt øya på kjøkkenet, og feirer små og store anledninger. Vi deler historier, om hvor kronglete det var å få integrert mot den gamle løsningen til kunden. Eller om hvor feil vi forsto kravspesifikasjonen, men også om hvordan teamet sammen jobbet seg gjennom utfordringene, og fikk levert til en fornøyd kunde.

Hvor finner du oss?

Aplia har to avdelinger. Vårt hovedkontor befinner seg i Skien, midt i byen i luftige og nylig oppussede lokaler i Centrumsgården. Vi åpnet også i 2022 avdelingskontor i Bergen, i helt nye flotte lokaler på Minde i umiddelbar nærhet til den nye Bybane-linjen mot Fyllingsdalen. Fordelt på kontorene i Skien og Bergen jobber en gjeng fantastiske hyggelige og dyktige IT-konsulenter med kjernekompetanse innen systemutvikling, arkitektur, utvikling og drift av skyløsninger. I tillegg har vi forskjellige fagområder og spesialkompetanse fordelt på de ulike avdelingene.

Skien

Aplia i Skien er vår største avdeling, og har i 15 år vært en ledende aktør i IT-bransjen i Grenland. Våre medarbeidere i Skien jobber med utvikling, forvaltning og drift for noen av våre største kunder. Blant annet innen utdanning, transport, kraft og offentlig sektor. Vi er også ekstremt stolt av kompetansen innen UX, frontend-rettet utvikling, DevOps, interaksjonsdesign og backend-rettet utvikling av løsninger med høy kompleksitet. Vi er også stolt av et levende sosialt og faglig miljø på

livet i aplia

Bergen

Hos Aplia i Bergen finner du en utrolig dyktig gjeng med IT-konsulenter. Bergenskontoret ble åpnet så sent som våren 2022, og vil være en avdeling i vekst i mange år fremover i tid. Her har vi backend utviklere, så vel som frontend og fullstack-utviklere med lang erfaring og spesialkompetanse innen prosjektledelse, løsningsarkitektur, apputvikling og sikkerhet.

Aplia Bergen

Referanser

Har du et spennende prosjekt på gang som du trenger hjelp med, eller har du allerede en løsning hos som du ønsker hjelp med? Kontakt oss for en hyggelig prat, eller fyll ut kontaktskjema så hjelper vi deg.

Christian

Christian Hjellestad

Salg- og markedssjef

christian.hjellestad@aplia.no 406 44 407

Kontakt