Aplia - Norges triveligste arbeidsplass!

Aplia AS har bistått kunder med digitalisering siden 2008. Selskapet har en solid økonomi og er for tiden inne i en periode med solid vekst. Vi er over 20 topp motiverte og dyktige medarbeidere fordelt på vårt hovedkontor i Skien og avdelingskontor i Bergen.

Vi er organisert i tverrfaglige team, bestående av prosjektleder, interaksjonsdesigner, utviklere og DevOps/cloud/driftspersonell. Sammen sørger de for komplette og gode leveranser til kundene.

Aplia ansatte

Arbeidsmiljø og trivsel i fokus

Aplia stolt av å være sertifisert Great Place to WorkⓇ-arbeidsplass for 4.år på rad, og ble i 2022 rangert på 7.plass i kategorien 20-50 ansatte i Great Place to WorkⓇ sin årlige kåring av Norges beste arbeidsplasser. I Aplia er vi overbevist om at godt arbeidsmiljø også gir god kvalitet i leveransene og fornøyde, langsiktige kunder.

Aplia Great Place To Work

Unike digitale tjenester

Aplia er en allsidig og helhetlig leverandør innen alle aspekter rundt nettsider, applikasjoner. systemutvikling, systemadministrasjon og drift og forvaltning.

Gjennom å kombinere kompetanse i tverrfaglige grupper kan vi levere komplette, skalerbare og effektive IT-tjenester som er med på å bygge våre kunders identitet i digitale kanaler. Sterke faglige personligheter, som også er gode på tverrfaglige prosesser, er noe vi verdsetter i Aplia.

Aplia utvikler digitale strategier, konsepter og løsninger som øker kundens gjennomslagskraft i markedet og som konverterer brukere til kunder. Vi skaper gode brukeropplevelser gjennom moderne og brukervennlig design. I tillegg har vi kompetanse på personvern, sikkerhet og IT-standarder.

Teknologi vi jobber med

Vi kaller oss selv plattformuavhengig, og teknologiuavhengig. Det betyr enkelt og greit at vi ikke er bundet opp mot å levere noen spesifikk løsning, plattformer eller verktøy. Vårt team har bred kompetanse og erfaring med å jobbe med en rekke forskjellige kodespråk, rammeverk, publiseringsløsninger (CMS) og verktøy i sin hverdag. For å nevne noen:

  • PHP, jQuery, AJAX, HTML5, CSS3, PostgreSQL, MySQL, Laravel, Symfony
  • C#, ASP.NET, SQL Server, .NET Core, Umbraco CMS
  • JavaScript, Next.js, React, Vue, TypeScript
  • GitLab, Docker, Kubernetes, AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, Linux
  • Kanban, SCRUM, CI/CD, WCAG, Agile, DevOps

Våre verdier

Aplia har helt fra starten for 15 år siden hatt “Folk først” tankegang helt fra start. Dette har blitt værende som en grunnstein og en viktig del av Aplias DNA. I Aplia jobber vi kontinuerlig med kultur og verdier. Kollegaer og ledere bryr seg om hverandre, og skaper gode relasjoner ved at det settes av tid i hverdagene til å prate om andre ting enn kun jobb.

Aplias verdier er Trygg, Pragmatisk, Kompetanse, Kvalitet og Vaffel. Disse verdiene er utarbeidet av Aplias egne ansatte, gjennom verdiseminar, og en rekke verdi dager. Her har det vært gruppearbeid, med diskusjoner om hva verdiene betyr, og eksempler på hvordan de utøves.

Hvor finner du oss?

Aplia har to avdelinger. Vårt hovedkontor befinner seg i Skien, midt i byen i luftige og nylig oppussede lokaler i Centrumsgården. Vi åpnet også i 2022 avdelingskontor i Bergen, i helt nye flotte lokaler på Minde i umiddelbar nærhet til den nye Bybane-linjen mot Fyllingsdalen. Fordelt på kontorene i Skien og Bergen jobber en gjeng fantastiske hyggelige og dyktige IT-konsulenter med kjernekompetanse innen systemutvikling, arkitektur, utvikling og drift av skyløsninger. I tillegg har vi forskjellige fagområder og spesialkompetanse fordelt på de ulike avdelingene.

Skien

Aplia i Skien er vår største avdeling, og har i 15 år vært en ledende aktør i IT-bransjen i Grenland. Våre medarbeidere i Skien jobber med utvikling, forvaltning og drift for noen av våre største kunder. Blant annet innen utdanning, transport, kraft og offentlig sektor. Vi er også ekstremt stolt av kompetansen innen UX, frontend-rettet utvikling, DevOps, interaksjonsdesign og backend-rettet utvikling av løsninger med høy kompleksitet. Vi er også stolt av et levende sosialt og faglig miljø på.

livet i aplia

Bergen

Hos Aplia i Bergen finner du en utrolig dyktig gjeng med IT-konsulenter. Bergenskontoret ble åpnet så sent som våren 2022, og vil være en avdeling i vekst i mange år fremover i tid. Her har vi backend utviklere, så vel som frontend og fullstack-utviklere med lang erfaring og spesialkompetanse innen prosjektledelse, løsningsarkitektur, apputvikling og sikkerhet.

Bergen_GPTW

Våre prosjekter

Har du et spennende prosjekt på gang som du trenger hjelp med, eller har du allerede en løsning hos som du ønsker hjelp med? Kontakt oss for en hyggelig prat, eller fyll ut kontaktskjema så hjelper vi deg.

Christian

Christian Hjellestad

Salgs- og markedsleder

christian.hjellestad@aplia.no 406 44 407

Kontakt