GPTW2022_01_1500px

Aplia med 7. plass i Great Place To Work kåring 2022

Onsdag presenterte analyseselskapet Great Place To Work oversikten over de beste arbeidsplassene i Norge, noe som ble feiret på våre kontorer i Bergen og Skien.

- Vi er stolte over å være Norges 7. beste arbeidsplass, og gå rett inn i topplisten allerede det første året vi er kvalifisert! På den måten er vi med på å definere hva som anses som et godt arbeidsmiljø i norsk IT-bransje, sier daglig leder Anders Haukeli i Aplia.

Great Place to Work Institute har det siste året analysert over fem hundre virksomheter, og gjort nasjonale representative studier av det norske arbeidslivet på tvers av bransjer og sektorer. Dette grunnlaget viser - i absolutte tall - kvaliteten på kultur og ledelse i gjennomsnittsbedriften og hva som skal til for å være blant de beste.

Kåringen fordeler nominerte bedrifter i antall ansatte og Aplia ble nominert i kategorien 20-49 ansatte.

Bergen_GPTW

Bilder fra feiring av GPTW-kåringen på Bergenskontoret.

Personlig er jeg takknemlig over å få være en del av en tillitsbasert kultur hvor fellesskap og kollegaer og stolthet i arbeidet settes høyt. Dette kommer ikke tilfeldig. Det krever en bevissthet fra selskapet, og et ønske om å bidra fra hver enkelt. Man må lytte til folka sine, og sammen skape gode opplevelser i hverdagen, sier Haukeli.

Vi vil gjerne gi en stor takk til alle våre dyktige medarbeidere som står på hver eneste dag og som har gjort dette mulig 😃

Ønsker du å komme i gang med nytt prosjekt, eller å gjøre noe med eksisterende løsning og vet ikke helt hvordan du kommer i gang?

Fyll ut kontaktinfo så hjelper vi deg.

Christian

Christian Hjellestad

Salgs- og markedsleder

christian.hjellestad@aplia.no 406 44 407

Kontakt