Til hovedinnhold
Stavanger Oilers fans

Aplia + samarbeidspartnere = sant

I Aplia er vi stolte av å være en aktiv deltaker i oppbyggingen av lokalsamfunnet. Vår forpliktelse inkluderer sterke samarbeidspartnerskap med to av norges mest ikoniske idrettslag, Odd Grenland og Stavanger Oilers. Gjennom disse samarbeidene har vi funnet en naturlig allianse basert på felles verdier, noe som har skapt meningsfulle partnerskap.

Fordeler av partnerskapet:

Partnerskapene med Odd Grenland og Stavanger Oilers har vært gjensidig givende, styrket vår synlighet og omdømme som et ansvarlig selskap. Begge klubbene representerer solide bautasteiner i hver sin idrett.

Felles samfunnsengasjement:

Vårt samarbeid med Odd Grenland og Stavanger Oilers strekker seg utover sportsarenaene. Ved å vurdere deres samfunnsengasjement og verdier, scoret begge klubbene godt. Aplias partnerskap med Odd Grenland og Stavanger Oilers reflekterer ikke bare bedriftsinteresser, men også et ekte ønske om å bidra til å bygge sterke samfunn. Gjennom felles verdier og forpliktelse har vi skapt sterke bånd som går utover det konvensjonelle sponsorkonseptet. Vi ser frem til å fortsette denne spennende reisen sammen.

Hvordan går man i en samarbeidsnettverk med så mange personligheter?:

Det er ingen hemmelighet når vi sier at Aplianere kommer fra hele Norge, inkludert hardnakka bergensere, skarre siddiser, telemarkspatrioter og engasupportere.

Å navigere gjennom et slikt mangfold kan være en utfordrende, men berikende opplevelse. Vi har oppdaget at det som står sentralt for oss er noe vi kan kjenne oss igjen på utenfor arenaen, der vi føler vi kan bidra på flere måter. Verdiene våre har vært vårt kompass i dette mangfoldet, spesielt når det gjelder samarbeidspartnere som Stavanger Oilers og Odd Grenland.

Selv om meningene kanskje er delte om hvem som er eneren på isen eller banen, men de fleste av oss er enige om at disse klubbene er viktige støttespillere i sin idrett og tar en stor rolle når det gjelder samfunnsansvar

Gjennom vårt partnerskap med Stavanger Oilers og Odd Grenland har vi sett hvordan de går utover å være sportsklubber. De er aktive deltakere i samfunnet, tar initiativ til sosiale prosjekter og viser forpliktelse til diversitet og inkludering.

Sammen bygger vi ikke bare et nettverk, men en allianse som strekker seg utover idretten og inn i hjertet av samfunnet vårt. For å sitere Stavanger Oilers, "Sammen er vi sterke."

Hva mener Stavanger Oilers selv?

Vi tok en prat med Kjetil Garvik, Informasjons- og samfunnskontakt i Stavanger Oilers, han hadde følgende å komme med:
Stavanger Oilers har over tid prioritert tre hovedområder i sitt arbeid. Elitesatsingen er selvsagt sentral. Både for herrer og kvinner. Det samme gjelder gjelder satsingen på bredde og rekruttering. Klubbens samfunnsansvar er den tredje pilaren, et område som blant annet er tilgodesett med et årsverk administrativ ressurs. "Det sko bare mangla" som vi gjerne sier. At vi som har fått så mye gir noe tilbake. Den dagen vi går på akkord med det, vil vi ikke lenger være på vei.

Odd Grenland:

ODD logo

Samhold, engasjement og suksess

Odd Grenland er ikke bare en samarbeidspartner for oss, men en forlengelse av våre egne verdier. Gjennom samarbeidet har vi oppdaget en dyp forbindelse basert på samhold, engasjement og et felles mål om suksess.

Odd Grenlands engasjement for lokalsamfunnet og deres dedikasjon til å levere på banen speiler vår egen forpliktelse til å levere førsteklasses tjenester.


Stavanger Oilers:

Oilers logo

Hardt arbeid, lidenskap og fellesskap

Med Stavanger Oilers deler vi ikke bare en lidenskap for ishockey, men også et fundament av verdier som omfavner hardt arbeid og fellesskap. Stavanger Oilers representerer ikke bare et idrettslag, men en kraft for samfunnsengasjement som vi er stolte av å støtte.