Til hovedinnhold
Asak Miljøstein

B2B nettbutikk med Visma.NET integrasjon

Norges ledende leverandør av utemiljø-produkter i betong, Asak Miljøstein, har B2B-nettbutikk utviklet av Aplia.

Her kan bedriftskunder få oversikt over, bestille og betale for leveranser av diverse utemiljø, steinprodukter og tilbehør. Produktene selges ikke nødvendigvis i forhåndsdefinerte kvanta, og kan transporteres og leveres på forskjellige måter og til hele landet. Her var hovedmålet med prosjektet å utvikle en nettbutikk som kan regne ut riktige priser basert på kundeforhold, lokasjon, produkttyper, tilbud og en rekke andre faktorer.

Asak Miljøstein

Asak Miljøstein er Norges største leverandør av utemiljøprodukter i betong. Asak Miljøstein ble dannet i 1998 av de fire fabrikkene ASAK AS på Fetsund, Christianssand Cementstøberi AS i Kristiansand, Vikaune fabrikker i Stjørdal og Nordland Betongindustri i Bodø. I 2005 fikk ASAK AS og Christianssand Cementstøberi en ny eier, JGO Betong, de igangsatte bygging av en ny fabrikk på Hønefoss som stod ferdig i 2006. Året etter ble Østraadt Stein i Sandnes en del av Asak Miljøstein gjennom oppkjøp av JGO Betong slik at gruppen i dag består av 6 fabrikker i Norge.

Utemiljøproduktene består av belegningsstein, heller, hagemur, støttemur, kantstein. I tillegg produseres det blokkprodukter som forskalingsblokk og pilarblokk ved alle seks fabrikkene. En viktig arena for bedriften er proff og prosjektmarkedet, og det produseres spesielle prosjektvarer som gangbaneheller og Permac til offentlige og private uterom over hele landet.

De mest kjente merkevarene til Asak Miljøstein er Herregårdstein, Relieff og Mini Exclusive støttemur. I 2005 inngikk Asak Miljøstein et samarbeid med nederandske in-lite om levering av utelys til det norske markedet. Utelys har etter hvert blitt et populært innslag i norske hager.

Asak Miljøstein selges gjennom forhandlere og utførende over hele landet.

Asak online på mobile enheter
  • Bransje: Engroshandel med byggevarer
  • Antall ansatte: 50
  • Lokasjon(er): Skjetten, Fetsund, Hønefoss, Stjørdal, Bergen, Bodø
  • Nettside: https://www.asak.no
Django logo
Django
Gitlab logo
GitLab
kuberneteslogo
Kubernetes
kuberneteslogo
PostgreSQL
Python logo
Python
sveltelogo
Svelte