Til hovedinnhold

Få oversikt over Universell Utforming

Fra 9.990,- eks.mva

Alle ønsker en tilgjengelig og god nettside, som kan brukes av alle. Men å få oversikt over alle kravene er ikke alltid like enkelt. Nå tilbyr vi en tilgjengelighets-sjekk fra 9.990 kr eks. mva, slik at du får vite hva som skal til for å ha en inkluderende nettside.

Tilgjengelig utformet tastatur

Ønsker du mer informasjon?

Hvis du lurer på hvordan du kan gå frem for å sjekke tilgjengeligheten på din nettside, eller har spørsmål om universell utforming generelt, er du på rett sted! Fyll ut skjemaet så svarer vi så raskt vi kan.

Ingenting er for stort eller for lite – vi er her for å hjelpe!

Ingrid

Ingrid Berg

Kundeansvarlig
ingrid.berg@aplia.no 45250019

To personer som ser på en rapport

Hvorfor tilgjengelighet er nøkkelen

Med stadig økende digitalisering blir tilgjengelighet en kritisk faktor for suksess på nettet. Ikke bare forbedrer det brukeropplevelsen, men det å ha en tilgjengelig nettside bidrar også til å nå et bredere publikum, inkludert mennesker med ulike funksjonshemminger.

Hvordan vi hjelper deg:

 1. 🔍 Grundig Test:
  Våre UU-eksperter gjennomgår hvert aspekt av nettsiden din for å sikre at den er tilgjengelig for alle, uavhengig av funksjonsevne.
 2. 🌟 Personlig Rapport:
  Du vil motta en skreddersydd rapport som identifiserer styrker og områder for forbedring, samt konkrete forslag for å øke tilgjengeligheten.
 3. 👩‍💻 Veiledning for Implementering:
  Vi gir deg praktiske råd om hvordan du kan implementere endringer og raskt forbedre tilgjengeligheten på din nettside.
 4. 📄 Grunnlag for tilgjengelighetserklæring:
  Med vår hjelp legger du en solid grunnstein for å utvikle en offisiell tilgjengelighetserklæring for din nettside.

Fordeler med Aplias tilgjengelighets-sjekk

 1. Økt brukertilfredshet: En tilgjengelig nettside skaper en smidig og brukervennlig opplevelse for alle besøkende, uavhengig av deres fysiske evner eller teknologiske preferanser. Dette resulterer i økt brukertilfredshet, da brukerne enkelt kan navigere, finne informasjon og utføre handlinger på nettstedet ditt uten unødvendige hindringer.
 2. Utvidet målgruppe: Ved å gjøre nettsiden din tilgjengelig for alle, utvider du målgruppen din betydelig. Dette inkluderer personer med ulike funksjonshemminger, eldre brukere, og de som bruker alternative enheter eller teknologier. Ved å tilpasse nettsiden din for mangfoldet av brukere, kan du nå flere potensielle kunder og styrke din digitale tilstedeværelse.
 3. Overholder lover og retningslinjer: Ved å gjøre en tilgjengelighets-sjekk sikrer du at din nettside overholder gjeldende lover og retningslinjer for universell utforming.
 4. Positivt omdømme og etisk markedsføring: Å demonstrere samfunnsansvar er en stadig viktigere del av virksomhetens omdømme. Dette ikke bare styrker ditt omdømme som et etisk selskap, men kan også gi positiv omtale og lojalitet fra kunder som verdsetter selskaper med et sosialt ansvar.

Ta det første skrittet mot en mer tilgjengelig fremtid!

Investér i din nettsides suksess ved å velge Aplias Tilgjengelighets-sjekk i dag. Fra 9.990 kr eks. mva. får du eksperthjelp som vil sette deg på vei til en mer tilgjengelig og inkluderende online tilstedeværelse.

Ingrid

Ingrid Berg

Kundeansvarlig
ingrid.berg@aplia.no 45250019