Til hovedinnhold

Hvorfor skal du være tilgjengelig digitalt?

Mer enn bare lover og regler

Både private og offentlige virksomheter, lag og organisasjoner må følge regelverket for digital tilgjengelighet! Det er ikke bare viktig, det er også helt nødvendig i dagens digitale verden. Tenk på det som å invitere alle til festen din. Ingen blir utelatt fra moroa – alle kan delta og ha det gøy sammen.

Ingrid Berg, Kundeansvarlig i Aplia, som smiler mot kameraet.

Ønsker du mer informasjon?

Hvis du ikke helt vet hvor du skal begynne, eller om regelverket gjelder deg så er det bare å ta kontakt så tar vi gjerne en prat med deg! Fyll ut skjemaet så svarer vi så raskt vi kan.

Ingenting er for stort eller for lite – vi er her for å hjelpe!

Tilgjengelig utformet tastatur

Hvorfor digital tilgjengelighet er nøkkelen

Digital tilgjengelighet handler om mer enn bare å følge regler og retningslinjer. Det handler om å skape et rom hvor alle kan delta og få tilgang til informasjonen de trenger, uansett hvem de er eller hvilke utfordringer de måtte møte. Når nettsider og digitale plattformer ikke er tilgjengelige for alle, ekskluderer de potensielt store deler av samfunnet.

Fra å gjøre teksten mer lesbar for personer med synsproblemer til å sørge for at navigasjonen er intuitiv for alle brukere – så handler digital tilgjengelighet om at alle, uavhengig av funksjonshemninger, alder eller teknologiske preferanser, har tilgang til informasjon og tjenester på nettet.

Trenger du mer hjelp?

Tilgjengelighets-sjekk

Spill på lag med lovene - Ta din del av samfunnsansvaret!

Nå tilbyr vi en eksklusiv tilgjengelighets-sjekk fra 9.990 kr eks. mva.

Med stadig økende digitalisering blir tilgjengelighet en kritisk faktor for suksess på nettet. Ikke bare forbedrer det brukeropplevelsen, men det å ha en tilgjengelig nettside bidrar også til å nå et bredere publikum, inkludert mennesker med ulike funksjonshemminger.